Whatsapp, Messenger, Email, telefon, pe cate canale te contacteaza pacientii tai? Aplicatia Pacientii Mei – Femyo iti creaza un canal unic de comunicare (text, audio, video) cu triaj integrat si prioritizare in functie de urgenta.

Cum ma inscriu?

Dureaza doar 2 minute sa iti creezi un cont si nu ai nevoie decat de un telefon.

Imediat ce ai finalizat inscrierea te vom suna pentru a-ti valida identitatea si dreptul de practica. Dupa validare, codul tau este activ si iti poti invita pacientii in aplicatie.

Cum imi invit pacientii in aplicatie?

La prima logare trebuie sa intri in pagina ta de Profil (coltul dreapta jos in aplicatie) si sa generezi codul tau unic (tot in Profil iti poti seta o poza de profil si detaliile tale de plata)

Odata ce ai generat codul unic, acesta va aparea in pagina principala a aplicatiei si il vei putea trimite pacientilor tai. Pacientii vor descarca aplicatia Doctorul Meu – Femyo, isi vor crea un cont cu numarul de telefon si le va fi solicitat codul dumneavoastra de medic. Din momentul in care introduc codul de medic ei devin conectati cu dumneavoastra si va pot trimite cereri de consultatie. Fara codul de medic pacientii nu pot folosi aplicatia.

Cat costa?

Abonamentul lunar costa 150 de lei si ai o saptamana sa testezi gratuit impreuna cu pacientii tai inainte sa te decizi.