Ofera-i bebelusului tau cel mai bun start in viata

Statisticile oficiale arata ca in Romania mai mult de o treime dintre problemele grave de sanatate ale copiilor sub varsta de 1 an sunt datorate problemelor din timpul sarcinii. Nu neglija si nu trece cu vederea nicio problema medicala.

Aplicatia Femyo iti vine in ajutor oferind gratuit informatii si sfaturi zilnice, o lista a mancarurilor, medicamentelor si activitatilor la care sa ai grija pentru a nu dauna copilului, cronometru de contractii, monitor de greutate si multe altele. Mai mult, aplicatia Femyo este singura care iti permite sa vorbesti cu un medic direct din chat-ul aplicatie pentru o suma modica.

Poti folosi aplicatia Femyo si toate functiile ei gratuit si poti plati pentru consultatii doar atunci cand ai nevoie, insa abonamentele Femyo iti garanteaza ca oricand, la orice ora, vei gasi un medic care sa iti raspunda la intrebari, fara niciun cost suplimentar. Poti vorbi cu oricare din medicii nostri, indiferent de specialitate (obstetrica-ginecologie, pediatrie, medicina de familie, nutritie, etc.) sau de pret.

Daca nu ai descarcat inca aplicatia Femyo, o poti descarca aici

Testeaza gratuit timp de o luna
  1. Daca esti deja clienta noastra si ai mai platit pentru consultatii, te poti abona in mai putin de 30 de secunde, cu doar 3 click-uri. Asigura-te doar ca ai ultima versiune instalata.
  2. Daca este prima oara cand incerci serviciile Femyo, va trebui sa validezi un card facand o plata de 0.1 RON. Ii vei primi inapoi imediat pentru a te bucura de luna gratuita de test.

Indiferent daca esti noua pe Femyo sau ai mai vorbit cu medicii nostri, vei avea urmatoarele beneficii la abonament:

  • O luna de test complet gratuita si fara obligatii;
  • Acces la intreaga lista de medici, indiferent de pret;
  • Abonament la doar 9 lei din a doua luna, daca decizi sa pastrezi abonamentul;
  • Dezabonare cu un singur click, oricand doresti, direct din aplicatie;
  • Suport clienti telefonic pentru orice problema intampini cu aplicatia;

Daca doresti sa fii contactata direct de catre unul dintre consilierii nostri pentru mai multe informatii, suna-ne la 0746 401739 sau trimite un email cu numarul tau de telefon la [email protected] si te vom suna imediat.

Urmareste mai jos ghidul nostru, pas cu pas:

Aparitii Femyo in presa: