Ofera-i bebelusului tau cel mai bun start in viata

Statisticile oficiale arata ca in Romania mai mult de o treime dintre problemele grave de sanatate ale copiilor sub varsta de 1 an sunt datorate problemelor din timpul sarcinii. Nu neglija si nu trece cu vederea nicio problema medicala.

Poti folosi aplicatia Femyo si toate functiile ei gratuit si poti plati pentru consultatii doar atunci cand ai nevoie, insa abonamentele Femyo iti garanteaza ca oricand, la orice ora, vei gasi un medic care sa iti raspunda la intrebari, fara niciun cost suplimentar. Poti vorbi cu oricare din medicii nostri, indiferent de specialitate (obstetrica-ginecologie, pediatrie, psihoterapie, endocrinologie, medicina de familie, nutritie, etc.) sau de pret.

Daca nu ai descarcat inca aplicatia Femyo, o poti descarca aici

Testeaza gratuit timp de o luna
  1. Daca esti deja clienta noastra si ai mai platit pentru consultatii, te poti abona in mai putin de 30 de secunde, cu doar 3 click-uri. Asigura-te doar ca ai ultima versiune instalata.
  2. Daca este prima oara cand incerci serviciile Femyo, va trebui sa validezi un card facand o plata de 0.1 RON. Ii vei primi inapoi imediat pentru a te bucura de luna gratuita de test.

Aparitii Femyo in presa:

[tc-logo-slider]