Aplicatia “Pacientii Mei – Femyo” este primul serviciu de telemedicina care iti permite sa oferi un serviciu la standarde superioare chiar si fata de clinicile private din Romania.

Economisesti timp

Whatsapp, Messenger, Email, telefon, icMED, pe cate canale te contacteaza pacientii tai? Aplicatia Pacientii Mei – Femyo iti creaza un canal unic de comunicare (text, audio, video, fisiere) cu triaj integrat si prioritizare in functie de urgenta.

Optional poti taxa consultatiile si poti primi cereri de consultatie de la pacienti care nu sunt inscrisi pe lista. Daca ai SRL si nu ai casa de marcat, poti trece toate platile de servicii nedecontate prin aplicatie si iti vom genera automat facturile.

Cum ma inscriu?

Dureaza doar 2 minute sa iti creezi un cont si nu ai nevoie decat de un telefon.

Imediat ce ai finalizat inscrierea te vom suna pentru a-ti valida identitatea si dreptul de practica. Dupa validare, daca ai contract cu CNAS, poti oferi coduri de invitatie pacientilor si acestia vor putea sa te contacteze gratis.

Cum imi invit pacientii in aplicatie?

Codul tau unic de invitatie va aparea in pagina principala a aplicatiei si il vei putea trimite pacientilor . Pacientii vor descarca aplicatia Doctorul Meu – Femyo, isi vor crea un cont cu numarul de telefon si le va fi solicitat codul tau de medic. Din momentul in care introduc codul de medic ei devin conectati cu tine si iti pot trimite cereri de consultatie.

Pentru pacientii care nu au codul tau de invitatie poti seta un pret per consultatie, de exemplu 30 de lei.

Cat costa?

Comisionul nostru este de 30% din platile facute de catre pacienti. Poti opta si pentru un abonament fix de 150 de lei daca ai un volum mai mare de consultatii platite.