Misiunea noastra

Femyo a fost infiintat din dorinta de a reduce la jumatate mortalitatea infantila din Romania, cea mai mare din Uniunea Europeana. Pentru asta am construit aplicatia Sarcina si bebe – Femyo care a fost in 2019 cea mai descarcata aplicatie medicala din Romania cu peste 135,000 de utilizatori.

In 2020 am lansat perechea de aplicatii Doctorul Meu/Pacientii Mei – Femyo pentru a permite medicilor de familie sa ofere servicii de telemedicina la standardele cele mai inalte.

Echipa Femyo

Daniel Stan
CEO
Antreprenor cu peste 10 ani experienta internationala in Singapore, Thailanda, Indonezia, Coreea de Sud, Cehia si Spania in domeniul comertului online si telemedicinei.

Claudia Munteanu
CCO
Manager cu 10 ani experienta in vanzari si parteneriate in domeniul medical in tari precum Singapore, Thailanda si Indonezia.

Alexandru Dumitrescu
CTO
Manager cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de solutii software pentru companii din intreaga lume.

Peste 50 de medici care sunt activi pe platformele noastre si care ne ghideaza zi de zi pentru a oferi servicii mai bune.

Alatura-te noua

In 2019 am ajuns la 80% dintre femeile insarcinate din Romania cu informatii de baza si acces la medici specialisti non-stop. In 2020 ne propunem sa ajungem la toate familiile din Romania cu servicii gratuite pentru pacienti. Daca iti doresti sa ne ajuti, scrie-ne la [email protected]

Femyo in presa

[tc-logo-slider]